Top

5,0 rating
20/08/2020

Geweldige service! Helemaal gratis de schade aan mijn auto verhaald bij de tegenpartij.
En ook nog eens een lage premie. Ik zeg: doen! 🙂

Hannie

Super service

4,0 rating
23/04/2020

Altijd bereikbaar en goeie service. Aanrader!

Bas

Uitstekend

5,0 rating
09/03/2020

Uitstekend geholpen bij het verhalen van de schade aan mijn auto.

M. de Boer

Uitstekend geholen

5,0 rating
10/01/2020

Ze hebben met geholpen om de schade aan mijn auto helemaal te verhalen op de tegenpartij. Ik werd van alles netjes op de hoogte gehouden en alles is keurig geregeld!

Roos

Gewoon goed

5,0 rating
08/10/2019

Doen wat ze beloven.

Charles

Direct geholpen

5,0 rating
03/09/2019

Direct geholpen bij pech onderweg en naderhand alles snel en netjes afgehandeld met de maatschappij.

Marieke

Schade

5,0 rating
23/08/2019

Schade aan mijn auto kosteloos verhaald op de tegenpartij. Prima service!

Jan

Geen wachtrij en goede service

5,0 rating
21/08/2019

Bijna altijd snel bereikbaar in geval van nood. Geen ellenlange wachtrijen maar gewoon persoonlijke service als je dat even nodig hebt. Fijn geholpen. Bedankt!

Eveline

Super!

4,0 rating
18/06/2019

Reageert snel op mail. Handelt schades netjes en snel (en gratis) af! Dat is die ene euro per maand extra meer dan waard!

Max

Service!

5,0 rating
06/06/2019

Wat een goeie service zeg! Onlangs verzekerd geweest bij een internetverzekeraar. Na een schade (die niet mijn schuld was) lieten ze me in de kou staan omdat die schade niet verzekerd was. Overgestapt naar mijn autoverzekering. In een soortgelijk geval werd ik heel vriendelijk en deskundig geholpen om de schade kosteloos te verhalen bij de tegenpartij. Wat een service! Daar heb je tenminste wat aan!

Gerben

Geweldig

5,0 rating
28/05/2019

Dik en dik tevreden met mijnautoverzekering.nl. Schades snel afgewikkeld en altijd netjes antwoord. En probeert er altijd het uiterste voor je uit te halen!

H